caixa popular

Nit cèltica, per al gaudi dels fans

Mägo de Oz i Celtes curts faran saltar esta nit al públic amb els seus grans temes

Nit cèltica, per al gaudi dels fans

Els Vivers tindran esta nit una de les nits més especials. Quan resten dues nits de concerts, el de Jamie Cullum (dilluns, 24 de juliol) i Carlos Vives (dia 25), la Nit Celta calfarà un dels jardins més emblemàtics de València. Els amants d’este estil musical gaudiran de dos dels grups més representatius, Celtas Cortos y Mägo de Oz, acompanyats d’Ars Amandi i Irish Treble.

Després de tres dècades sobre l’escenari, els val·lisoletans Celtas Cortos van celebrar el seu aniversari amb el disc In crescendo, gravat en directe amb l’Orquestra Simfònica del Principat d’Astúries. Eixe àlbum presentava noves versions de temes mítics com “20 de abril”, “Tranquilo majete” i “Retales de una vida”, segur que tots els que fins a Vivers s’acosten se sabran de memòria i hauran cantat en mítiques nits. Estes cançons, i altres extretes dels seus onze treballs d’estudi, formaran part del repertori que la banda de Jesús Cifuentes (veu i guitarra), Goyo Yeves (whistle, flautes i saxo) i Alberto García (violí).

Per la seua banda, el grup fundat per Txus vaig donar Fellatio (Jesús María Hernández Gil), que també s’aproxima als tres decennis de carrera, farà saltar al públic amb la seua música. Segons han confessat Mägo de Oz, l’aniversari serà celebrat amb magnificència. Pot ser que València siga el tret d’eixida. La banda ha sobreviscut a continus canvis en la formació gràcies a la seua mescla d’hard rock, sonoritats folk i inspiració clàssica. A més, el violí de Mohamed (Carlos Prieto) s’ha convertit en un del seu senyal d’identitat.

Completen la festa cèltica Ars Amandi, que fusionen rock i folklore castellà i Irish Treble, que tenen com a objectiu donar a conéixer la dansa irlandesa.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats