25n
25N
25N

La Nit a la Mar torna amb el piromusical de Caballer i actuacions musicals

granfiravalencia.com

La Nit a la Mar torna amb el piromusical de Caballer i actuacions musicals
13/07/2019 -

La Gran Fira de València programa per a aquest dissabte, dia 13 de juliol, la Nit a la Mar, una proposta d’oci a vora mar, a La Marina de València, que inclourà un piromusical i concerts gratuïts. «Tornem a gaudir aquest cap de setmana d’una Nit a la Mar que ha sigut tot un èxit en les edicions anteriors i que suposa crear ací a la façana marítima un nou focus d’atracció en el marc de la Gran Fira de València», ha explicat el regidor Pere Fuset.

La proposta lúdica s’iniciarà a les 20.00 hores amb l’espectacle musical oferit per la DJ Susana Monteagudo, mentre que una hora i mitja després (21.30 hores) el torn serà per al grup valencià Tórtel. A les 23.00 hores es podrà gaudir amb la música de DJ Nonai Sound.

El piromusical, a càrrec de Pirotècnia Ricasa, es dispararà a la mitjanit (0.00 hores), dins de la programació dels Focs de la Fira, amb què es dóna protagonisme al sector pirotècnic valencià també durant la celebració de la Gran Fira de València. Com en anys anteriors, la zona preferent perquè el públic gaudisca de l’espectacle piromusical serà a peus de l’edifici Veles e Vents (i tot el tram que va des de l’edifici fins a la zona dels concerts). La programació musical la tancarà l’espectacle de Smoking Souls a partir de les 0.20 hores.

REFORÇ DE TRANSPORT PÚBLIC

Per part de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT), hi ha previst reforçar la línia 92 dels autobusos amb cinc vehicles més des de les 19.00 fins a les 2.00 hores; la línia 99, amb tres autobusos més de 19.30 a 3.00 hores, i la línia 32, amb tres autobusos més des de les 19.30 fins a les 3.00 hores. Finalment, es duplicaran totes les línies nocturnes que van cap al Marítim (N1, N8 i N9) amb una freqüència inferior als 30 minuts.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 19 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell