25n
25N
25N

El Ninot Infantil Indultat 2017 pertany a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals

Demà, 15 de març, es coneixerà el Ninot Indultat de la falla major

El Ninot Infantil Indultat 2017 pertany a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
14/03/2017 -

La ciutat de València ha viscut, aquesta vesprada, una de les cites més esperades per les comissions falleres, des que va començar l’Exposició del Ninot. I és que gràcies a la votació popular, que ha anat valorant els diferents ninots fallers, per fi, es coneix el guanyador. El Ninot Infantil Indultat de les Falles 2017 pertany a la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Un enorme privilegi, ja que ha sigut el triat per a salvar-se de la cremà el pròxim 19 de març.

Milers de valencians, i també visitants, s’han anat acostant a la Sala Arqueries del Museu Príncipe Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a gaudir amb la tradicional Exposició del Ninot.

Les tres comissions favorites per a aconseguir l’indult del ninot infantil eren la Falla Ceramista Ros-José María Mortes Lerma, la Falla Convento Jerusalén-Matemático Marzal i la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, Finalment, ha sigut aquesta última l’afortunada amb un total de 6.920 vots.

El Ninot Infantil Indultat és obra de l’artista Joan S. Blanch, i forma part de ‘Aigua’, la falla infantil d’aquesta comissió fallera, pertanyent al sector de Camins al Grau, que ja ha aconseguit en dues ocasions alçar-se amb el ninot indultat, concretament l’any 2000 i 2001. Així mateix, aquest mateix ninot va ser catalogat, el passat 1 de març, com el millor ninot infantil de la secció especial de les Falles 2017.

Ara, tan sols queda esperar fins demà, 15 de març, per a conéixer quin Ninot haurà sigut el més votat per a convertir-se en el pròxim Ninot Indultat 2017 de la falla major.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − cinc =