25n
25N
25N

Almirante Cadarso s'alça amb el Ninot Indultat 2020

La falla d’Almirante Cadarso ha aconseguit indultar els seus dos ninots en les Falles de 2020

Almirante Cadarso s'alça amb el Ninot Indultat 2020
14/03/2020 -

La Falla Almirante Cadarso ha fet doblet. El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, ha anunciat els premis al Ninot Indultat 2020. Així, Almirante Cadarso s’ha portat tant el Ninot Indultat Infantil, com el Ninot Indultat del monument gran. Dues propostes que, sens dubte, han aconseguit conquistar al públic que, amb els seus vots, ha salvat de les flames de la cremà als dos ninots d’aquesta comissió fallera.

Un doblet històric, que ha sigut possible gràcies al treball de Manolo Algarra i d’Enric Ginestar amb ‘Pasión’ de la Falla Gran i ‘Ofrena’ de la Falla Infantil. Així, a través del seu compte de Facebook, han volgut compartir amb tots aquesta notícia: “Hui havíem d’estar tots en el Museu Príncipe Felipe. Per a aquesta Comissió, en els últims anys, la lectura del veredicte del Ninot ha sigut un dels moments més especials de l’exercici. Enguany cadascú a sa casa. Una enorme alegria, però quina sensació tan estranya i agredolça”.

La Falla Almirante Cadarso feia quatre anys consecutius que aconseguia salvar el seu ninot. L’any passat, la Falla Exposició – Misser Mascó i la Falla Císcar – Borriana li trencaven la ratxa. No obstant això, 2020 ha tornat a ser el seu any. De nou, han sigut els vots dels milers de valencians i turistes que han passat per l’Exposició del Ninot els que han fet que, malgrat la cancel·lació temporal de les festes josefines, aquesta comissió fallera s’emporte un dels premis més esperats de les Falles de València.

Les portes de l’Exposició del Ninot, que romanien obertes fins a aquest cap de setmana, es tanquen fins a l’any que ve quan, novament, les comissions falleres tornaran a depositar els seus respectius ninots, fent que la Sala Arqueries de la Ciutat dels Arts i les Ciències s’òmpliga de crítica i sàtira fallera.

Per a celebrar la resta de la programació de les Falles 2020 caldrà esperar fins al 15 de juliol. I és que la crisi sanitària actual ha obligat a posposar la celebració d’aquesta festa fins al mes de juliol. Sense dubte, seran unes falles diferents, però la il·lusió es mantindrà intacta.

Ninot Indultat 2020

almirante Cadarso Conde Altea

Ninot Indultat Infantil 2020

ninot-indultat-infantil-2020-almirante-cadarso

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dos =