25n
25N
25N

El Velluter de Beteró, Ninot Indultat Infantil de les Falles 2018

Demà es coneixerà el Ninot Indultat de la falla gran

El Velluter de Beteró, Ninot Indultat Infantil de les Falles 2018
14/03/2018 -

Des que va començar l’Exposició del Ninot, les comissions falleres han esperat amb nervis i molta il·lusió que el seu ninot fóra el triat per a salvar-se de les flames de la Cremà. Aquesta vesprada, l’exposició ha tancat les seues portes per a conéixer una de les eleccions més esperades de les Falles 2018 que, un any més, depenia de la votació popular i que, per fi, s’ha conegut el veredicte per als ninots infantils.

Així, el Ninot Infantil Indultat per a les Falles 2018 ha sigut el de la Falla Beteró amb un total de 12.631 vots. Milers de valencians i turistes, que han passat per la Sala Arqueries del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, han decidit atorgar-li, amb els seus vots, aquest privilegi al ninot creat per l’artista faller Sergio Gómez Ferrer, que formarà part de la història valenciana en integrar-se dins de la col·lecció del Museu Faller.

La Falla Plaça de la Reina amb el tradicional basar Giner replet de detalls, i la Falla Beteró amb un velluter colorit i minuciós, ambdues pertanyents a la Secció Especial, eren els noms que més sonaven en la lluita per alçar-se amb el títol de Ninot Indultat Infantil 2018. Finalment, ha sigut aquesta última la que ha aconseguit alçar-se amb el premi.

Ara, tan sols queda esperar fins demà, 15 de març, per a conéixer quin ninot haurà sigut el més votat per a convertir-se en el pròxim Ninot Indultat 2018 de la falla major.

Ninot Indultat 2018

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + quatre =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell