25n
25N
25N

Els xiquets i xiquetes de Torrent reben la seua primera classe pràctica d’educació viària

Els xiquets i xiquetes de Torrent reben la seua primera classe pràctica d’educació viària
20/09/2019 -

La plaça de la Llibertat es va transformar ahir a la vesprada en un autèntic circuit viari a petita escala en el qual desenes de xiquets i xiquetes del municipi van poder circular amb les seues bicicletes i patinets. L’activitat va començar amb una xarrada informativa, duta a terme per agents de la Policia Local de Torrent, en la qual els més xicotets van aprendre la importància de portar casc, els principis bàsics de circulació i el significat dels senyals d’una forma didàctica i participativa. A continuació, van posar en pràctica tot l’aprés en un divertit circuit que comptava amb rotondes, canvis de sentit i semàfors amb l’objectiu que aprengueren a desembolicar-se en el seu entorn diari. A més, la plaça va acollir també un taller sobre el canvi climàtic i les seues conseqüències, així com de la importància de cada xicotet gest a l’hora de viure d’una manera més respectuosa amb el medi ambient.

D’altra banda, l’associació Col·*lectiu *Soterranya va celebrar ahir una jornada de portes obertes en el seu espai *Solidaritat Parreño amb la finalitat de donar a conéixer “Bicis *per a *totes”, una cita a la qual no van voler faltar l’alcalde Jesús Ros i la regidora de Mobilitat, Inma *Amat. Es tracta d’un projecte promogut per voluntaris que té com a finalitat la recuperació i posada a punt de bicicletes desbaratades per a donar-los una segona vida entre els més necessitats. La iniciativa, de gran èxit, en poc més de quatre anys ha entregat un total de 803 bicicletes i compta amb una llarga llista d’espera.
A més, aquest matí s’ha celebrat un desdejuni sostenible en el carril bici que Torrent a València en el qual els ciclistes i vianants han sigut convidats a desdejunar i han rebut un exemplar del LEVANTE-EMV.

Totes aquestes activitats es troben emmarcades en la Setmana de la Mobilitat de Torrent 2019, a través de la quals es pretén conscienciar a la societat de la necessitat de canviar d’hàbits a l’hora de desplaçar-se així com de formar i informar sobre les diverses opcions més sostenibles a l’abast de tots.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =