Els xiquets desapareguts van ser vistos per última vegada aquest dimecres i segueix la cerca pels voltants

Els xiquets desapareguts van ser vistos per última vegada aquest dimecres i segueix la cerca pels voltants
14/03/2019 -

Els xiquets desapareguts a Godella (València) van ser vistos per última vegada aquest passat dimecres per una amiga de la família que els va portar menjar i la seua cerca continua pels voltants de la vivenda, ja que els pares no disposen de vehicle i els fets haurien ocorregut aquesta nit, segons ha confirmat el delegat del Govern d’Espanya, Juan Carlos Fulgencio.

Els seus pares no estan detinguts al no haver-hi constància del fet delictiu i segueixen sent interrogats en el lloc de la Guàrdia Civil de Montcada (València), encara que amb poc èxit ja que l’actitud és “poc col·laborativa”.

“La prioritat absoluta és trobar-los vius”, ha subratllat el delegat als periodistes en la zona de cerca. Els esforços se centren que els pares llancen “un poc de llum” per a poder trobar “si pot ser en el millor estat possible” aquests dos menors: un xiquet de tres anys i mig i una xiqueta de cinc mesos.

L’operatiu s’ha iniciat en rebre aquest matí almenys dos telefonades que alertaven que s’havien sentit crits en la casa que ocupava aquesta parella en el terme municipal de Godella, pròxim a Rocafort.

La Guàrdia Civil i la Policia Local han comprovat que el pare estava en la casa, però no la mare. Alguns testimoniatges indicaven que havia eixit corrent nua, fins que ha sigut trobada al migdia amagada en un bidó, amb arrapades “pròpies d’haver corregut, sense més”. A més, davant les preguntes sobre els menors, les respostes del pare haurien sigut “incoherents”.

Preguntat sobre si s’ha trobat sang, el delegat ha assenyalat que es tractava d'”un xicotet rastre de sang esporàdic que pot ser d’un tall qualsevol”, si bé ha remarcat que no correspondria a “una agressió greu i mortal i que la investigació descarta que puga ser a causa d’un fet delictiu”. També ha precisat que no s’ha trobat cap arma.

110 EFECTIUS

El dispositiu de 110 efectius continuarà desplegat per la zona fins que hi haja condicions de llum, amb participació de Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local, voluntaris de Protecció Civil i bombers amb gossos de cerca especialitzats a trobar persones vives i mortes. Es reprendria aquest divendres “a primeríssima hora” si no hi haguera èxit.

En qualsevol cas, el delegat del Govern ha posat l’accent que “la prioritat és trobar els xiquets al més prompte possible i tractar que la cerca porte a trobar-los vius”. “No hi ha una altra hipòtesi, és l’única prioritat i només interessa obtindre un rastre fiable que porte als xiquets”, ha insistit.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

sagunt a escena 2019
turismo salou