25n
25N
25N

Cap escolar sense tasques a Benetússer durant la crisi sanitària

Cap escolar sense tasques a Benetússer durant la crisi sanitària
07/04/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer cada dia atén les nombroses necessitats derivades d’aquesta crisi sanitària, i ara ha afegit una altra labor a la seua agenda de serveis municipals: acostar les tasques escolars impreses a llars sense internet o sense un ordinador.

Segons explica la regidora d’Educació, Ana Martín Valero, “un dels centres educatius va sol·licitar ajuda a l’Ajuntament en detectar que hi havia una dotzena de llars sense els recursos tecnològics necessaris perquè els escolars pogueren tindre el material de treball durant el període de confinament per la crisi sanitària”.

L’Ajuntament ha disposat aquest dilluns tots els mitjans necessaris per a fer arribar a aquests estudiants les seues tasques impreses, mitjançant la brigada de serveis.

Per part seua, la regidora explica que des del Consistori estan “en contacte permanent amb els centres educatius de Benetússer per a detectar problemes i ajudar-los en les necessitats que puguen sorgir”. També s’ha activat un dispositiu de cerca coordinat per la Policia Local i els Serveis Socials i Padró per a localitzar a l’alumnat. D’aquesta manera, l’alumnat podrà estar al dia per igual davant el complex escenari educatiu que suposa aquesta crisi per a moltes persones.

Durant les últimes setmanes també s’ha treballat en la desinfecció dels centres públics escolars perquè tot estiga preparat arribat el moment de reprendre les classes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − nou =