25n
25N
25N

La màgia de Harry Potter avança cap a València

La Ciutat de les Arts i les Ciències negocia amb l’empresa de “Harry Potter, The Exhibition” per a portar la mostra a la ciutat

"Harry Potther, The Exhibition" (Sold Out)

La màgia de Harry Potter avança cap a València
23/01/2019 -

Els cinèfils i amants de la saga literària i cinematogràfica de Harry Potter valencians prompte podrien gaudir dels seus personatges favorits més a prop que mai. El motiu no és un altre que la Ciutat de les Arts i les Ciències de València (CACSA) actualment negocia portar a les seues instal·lacions “Harry Potter, The Exhibition”, una exposició interactiva que ha acollit a fans de tot el món.

Font: “Harry Potter, The Exhibiton” (Sold Out).

Així, segons ha confirmat CACSA, el plec de condicions per a l’adjudicació de l’explotació d’aquesta exposició ja està llest i planteja que els espectadors podrien gaudir de la mostra a l’abril i fins a juny. No obstant això, de moment es desconeixen dates exactes perquè no s’ha tancat l’acord amb l’empresa Sold Out, que posseeix els drets d’autor.

Es tracta d’una mostra itinerant interactiva de més de 1.400 metres quadrats on els visitants poden veure des de centenars d’objectes de les pel·lícules, criatures fantàstiques i escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, fins a l’attrezzo o el vestuari dels actors que els van donar vida.

A més, podrien gaudir en primera persona d’algunes de les localitzacions més especials de les pel·lícules, com la Sala Común, el dormitori de Gryffindor, les aules de Pocions o Herbología o el Bosc Prohibit. Llançar una pilota Quaffle, extraure una mandràgora d’una maceta o entrar en la cabanya de Hagrid és una altra de les oportunitats que ofereix.

D’aquesta manera, “Harry Potter, The Exhibition” obriria les seues portes per segona vegada a Espanya, després de fer parada en el pavelló 1 d’IFEMA DE Madrid. De moment, ha reunit a més de 5 milions de fans en ciutats com Chicago, Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Norrkoping, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Utrecht, Madrid, Berlín o Milà. De moment, queda esperar la confirmació o negació de la seua arribada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 11 =