25n
25N
25N

Necessita el València Basket i la seua afició un pavelló amb major aforament?

Dels 8500 seients de la Fonteta queden lliures unes mil entrades a repartir entre afició pròpia, contrària i compromisos

Necessita el València Basket i la seua afició un pavelló amb major aforament?

Des de fa 30 anys el València Basket fa les delícies dels aficionats al bàsquet en la capital del Túria. Moltes han sigut les alegries que s’han viscut entre els murs de la Fonteta pel que l’afició pel bàsquet ha anat creixent temporada rere temporada fent gran al club taronja. La campanya d’abonaments que el club va engegar després de finalitzar el curs anterior, ha funcionat d’allò més bé pel que entre els aficionats es reobri el debat de si la Fonteta s’ha quedat xicoteta a l’hora d’albergar a tots els amants del bàsket.

La venda d’abonaments lliures, després d’haver-los renovat els aficionats de la campanya anterior i millorat les seues localitats, es va iniciar a meitat del passat mes de juliol i ja ho va fer amb 7000 abonaments renovats pels quals restaven uns 800 abonaments per vendre (açò si atenem al límit de 7800 que s’ha imposat el club taronja). En aquests moments hi ha ja compromesos 7300 abonaments, sense contar amb les 200 entrades reservades perquè els estudiants de la promoció Cultura de l’Esforç es descarreguen cada partit, per la qual cosa el total de localitats amb ‘amo‘ són d’unes 7500… el que deixa unes 1000 entrades cada partit per a compromisos, afició rival, venda en taquilla, etc.

No queden seients junts

ejemplo_grada_abonoVeritat, vertadera és que quasi ningú va solament al basket. Divertit és veure cada jornada al teu equip però millor si ho fas en companyia. No obstant això, a un mes perquè comence la pròxima temporada és quasi impossible comprar diversos abonaments junts, llevat que ho faces en la zona de Tribuna Central, doncs encara que queden en la mateixa graderia no són seients continus pel que molta gent acaba per no comprar els abonaments.
Els més econòmics (Fons N i S) de 125€ per abonament estan esgotats. De la Graderia LCompra_abonosateral a 145€ queden un total de 21 seients i d’ells entre 1 i 5 seients lliures segons el sector. Però, segons marca la web quan intentes comprar l’abonament, no estan els seients junts. En la zona de Cistella a raó de 160€ l’abonament, tampoc queden ja seients lliures. En les zones de Preferent N i S sumen 10 seients lliures però tampoc són continus. En Tribuna Corba i Lateral, malgrat ser més cares (285€ i 560€ respectivament) tampoc es pot adquirir seients conjunts. No obstant això, en la zona més cares queden alguns seients junts com ocorre en la Tribuna Central (695€) en la qual encara hi ha 30 abonaments per a vendre.

Des del club s’espera seguir venent abonaments, mínim fins al màxim marcat (7800 abonaments) no obstant això aquest rècord pot ser complicat d’aconseguir, ja que l’afició podria ser reticent a comprar abonaments quan no pot fer-ho de forma conjunta. Queda poc més d’un mes per a l’inici de la temporada 2016/17 en la qual el València Basket compleix 30 anys des de la seua fundació, igual és moment de plantejar-se un canvi d’escenari amb la finalitat d’aconseguir un pas més: seguir augmentant el nombre d’abonats i d’aficionats al basket que jornada rere jornada gaudeixen del seu club i superar els 10 ‘no queden localitats’ de la campanya anterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − deu =