El veïnat de Natzaret adopta 125 escocells

El veïnat de Natzaret adopta 125 escocells
18/02/2019 -

Un total de 125 escocells de Natzaret han sigut «adoptats» pel veïnat del barri que ha participat en la campanya municipal desenvolupada perquè la ciutadania recupere el sentiment que el carrer és seu i que el cuide com a tal. Diferents associacions i centres educatius han participat en el sembrat d’aquests elements dels quals es faran càrrec a partir d’ara. Tots ells formen part d’un recorregut que s’assenyala amb una flor pintada a terra.

La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, ha participat hui en la pintura d’aquest símbol, «una proposta de les entitats veïnals per reforçar el sentit de barri»; i ha recordat el veïnat implicat amb la campanya «Fes teu un escocell» que els tècnics municipals donaran consells experts per tindre cura de les plantes sembrades, i que hi ha l’abast de tothom un telèfon per si es detecta algun problema a l’escocell, l’arbre o les plantes.

Aquesta campanya va començar a Natzaret a principis de febrer i ha suposat la millora dels escocells dels carrers Fontilles, Castel de Pop, Plaça Aras de los Olmos, camí del Canal, Algemesí, Santa Pola, Sant Frascesc de Paula, Manuel Andrés, camí de la Punta al mar, i carrer Parc de Natzaret.

Les escoles i associacions que han format part de la sembra i que es faran càrrec dels escocells són: Els Col·legis d’Educació Infantil i de Primària (CEIP) Ausiàs March, Juan Manuel Montoya, i els Col·legis Nuestra Señora de los Desamparados, i Santa María Sofia. També han participat les associacions: Arca de Noé i Eduterra, així com l’Associació de Veïns de Natzaret, i el centre d’Educació de Persones Majors (EPA) de Natzaret. El Centre de Joventut ha ajudat en la coordinació amb Jardins.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou