25n
25N
25N

Las Naves i Berklee College of Music renoven el conveni de col·laboració

Las Naves i Berklee College of Music renoven el conveni de col·laboració
20/02/2017 -

Las Naves ha renovat un any més el conveni de col·laboració que manté amb el campus a València de Berklee College of Music, un acord, que es va iniciar fa dos anys, i que segueix la línia de recolzar i incentivar el desenvolupament de la innovació en el sector cultural, més en concret, en la música que es fa a la nostra ciutat.

La renovació d’aquest acord, signat per primera vegada al juny del 2015, té la voluntat de seguir realitzant activitats conjuntes en la ciutat d’interés general, obertes al públic, de caràcter cultural i eminentment musical. El director de Las Naves, Rafael Monterde, ha explicat que Berklee “és un dels principals laboratoris d’aprenentatge de la música que tenim a València. Els seus músics van més enllà de la interpretació, recorrent a les eines de fusió, creació i exploració per a arribar a territoris com la ciència, la tecnologia o el medi ambient”, expressa. A més, “en el cas de Las Naves, tenim el compromís de promocionar aquesta innovació que es fa a la nostra ciutat i dinamitzar el sector creatiu i cultural, així com comptem amb un públic que té molt d’interés en la música”, ha afegit.

La col·laboració de Las Naves amb Berklee ha tingut resultats fructífers en els passats anys. Els acords anteriors han permés, per exemple, potenciar el paper de la dona en la indústria de la música i l’entreteniment, així com connectar a l’alumnat de Berklee amb l’ecosistema emprenedor i innovador de la ciutat i amb la formació per a millorar les seues habilitats professionals.

Ambdues institucions desenvoluparan projectes en els quals es valora el talent de l’alumnat i que inclouran conferències, actuacions i tallers que posen especial èmfasi en la innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 8 =