25n
25N
25N

La cultura més present que mai en el Cabanyal

La inauguració de ‘Nave Miss Panamá’ serà aquest dissabte, 9 de juny, a les 19.00 hores

facebook.com/navemisspanama

La cultura més present que mai en el Cabanyal
08/06/2018 -

El Cabanyal ha evolucionat fins a convertir-se en tot un referent cultural. Són moltes les iniciatives que es duen a terme amb l’objectiu de fomentar i donar a conéixer tota la cultura que es germina des d’un dels grans motors de la ciutat. I amb l’ànim d’unir als grans artistes amb els quals compta València, naix, en el barri del Cabanyal, el nou espai col·laboratiu ‘Nave Miss Panamá’.

Un espai dedicat, principalment, a la producció i recerca de les arts escèniques, i que també serà la seu de la Companyia Teatral ‘Colectivo Miss Panamá’. Així, i per a dur a terme aquest gran projecte cultural, aquest espai comptarà amb catorze llocs de treball per a qualsevol perfil professional, a més d’una sala polivalent destinada a assajos, tallers, workshops, càsting, rodatges o exposicions, entre altres funcions. Un contenidor cent per cent cultural, que contribuirà a seguir dinamitzant aquest barri marítim valencià.

‘Nave Miss Panamá’ , que ja s’alça com un referent cultural valencià, també disposarà d’un ampli magatzem de vestuari per a produccions tant teatrals, com audiovisuals perquè la seua finalitat és convertir-se en un lloc en el qual artistes de qualsevol disciplina puguen reunir-se, compartir experiències, treballar junts i seguir creant i generant diversos projectes culturals.

D’aquesta manera, ‘Nave Miss Panamá’ arrancarà motors demà, 9 de juny, amb la celebració d’un acte inaugural en les seues instal·lacions, que estan situades en el carrer Joan Mercader, 34, a València. Així, si encara no tens pla, no perdes l’oportunitat de descobrir aquest nou espai cultural. La inauguració començarà a les 19.00 hores, i comptarà amb actuacions musicals en directe per a tots els gustos, com a dansa amb música electrònica a càrrec de Juana Varela, una performance de la mà de l’artista alemany Julian Hackenberg i el Dj Set’Artiguayo, o l’art flamenc amb Flamenkicidio, entre altres sorpreses. Aquest dissabte, tens una cita ineludible amb la cultura en estat pur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − sis =