25n
25N
25N

La Nau Gran de la Universitat obri el termini de preinscripció per al pròxim curs

La Nau Gran de la Universitat obri el termini de preinscripció per al pròxim curs
18/05/2021 -

La Nau Gran, el programa universitari per a majors de la Universitat de València (UV), reprèn els itineraris i els ‘Alts Estudis’ després d’un any d’interrupció derivat de les restriccions imposades per la situació sanitària. D’aquesta manera, fins al 4 de juny estarà obert el termini de preinscripció per a iniciar aquesta formació.

A través d’aquest programa, que la Universitat de València va posar en marxa en el curs 1999-2000, més de 3.000 estudiants d’entre 55 i 101 anys han passat per les aules de la institució acadèmica.

La Nau Gran és “un dels programes d’educació per a majors degans i que major nombre d’estudiants universitaris reuneix cada any de la universitat espanyola, i és l’aposta de la Universitat de València per fomentar l’envelliment actiu i l’aprenentatge al llarg de la vida, qüestions clau en la societat del segle XXI”, subratlla la institució educativa en un comunicat.

El programa permet a les persones majors accedir com a alumnes a la Universitat de València, encara que sense l’expedició d’un títol oficial i compartir les aules i les matèries amb la resta d’estudiants que cursen les titulacions reglades. Així, els estudiants de la Nau Gran pertanyen a l’entorn universitari real, participant activament dels coneixements, la cultura, la investigació i el debat. El programa depén del Vicerectorat de Cultura i Esport i és gestionat pel Servei de Cultura Universitària.

ART, CRIMINOLOGIA I LLENGUA

L’oferta es compon de nou itineraris formatius diferents, de tres cursos obligatoris cadascun, repartits entre els tres campus i que abasten totes les àrees de coneixement impartides per la Universitat de València. L’alumnat pot cursar des de l’itinerari de Ciència i Tecnologia fins al de Dret, Ciència Política i Criminologia, passant pels de Psicologia, Història, Societat i Territori, Història de l’Art, Salut, Filosofia, o Llengua, Literatura i Comunicació.

Les persones que ja han acabat un itinerari i desitgen continuar els seus estudis, tenen l’opció de realitzar ‘Alts Estudis’ en Psicologia o Filosofia, amb un cicle de dos cursos acadèmics de duració que finalitza amb un seminari d’investigació.

Es pot consultar tota la informació sobre l’estructura i el contingut de l’oferta formativa en https://go.uv.es/naugran/preinscripción.cas

A més, al llarg de tot el curs acadèmic i amb el títol ‘Nau Gran en Obert’, el programa oferirà cursos monogràfics, tan presencials com en línia, en els quals es podrà matricular qualsevol persona major de cinquanta-cinc anys sense necessitat de preinscripció prèvia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 5 =