25n
25N
25N

Natzaret reclama que s'amplie el Jardí del llit del riu Túria fins al 'Puente de Astilleros'

Un pont, amb més de 80 anys d’història, que sembla haver-se quedat en l’oblit

Natzaret reclama que s'amplie el Jardí del llit del riu Túria fins al 'Puente de Astilleros'
23/11/2016 -

El ‘Puente de Astilleros’ de València, que va ser construït entre 1928 i 1931 pels enginyers Federico Gómez de Membrillera i Luis Dicenta Vera, uneix el Port de València amb el barri de Natzaret.

No obstant això, aquest pont, que compta amb més de 80 anys d’història, sembla no tenir el mateix protagonisme que tenen altres ponts famosos de la nostra ciutat. I és que la decisió, en el seu moment, de no ampliar el Jardí del Túria fins al ‘Puente de Astilleros’ ha provocat que el llit del riu no solament s’òmpliga de mala herba i enderrocs, sinó que la vida que té lloc en la resta de la ciutat no arribe fins ací.

Per aquest motiu, els veïns d’aquest barri valencià reclamen, d’una banda, que la zona verda del llit del riu Túria s’amplie fins al ‘Puente de Astilleros’. I per una altra, que la nova via ciclopeatonal aprofite els carrils bici ja construïts a Natzaret per a facilitar l’accés amb la Marina.

Un fet que no solament afavoriria la millora dels espais públics de Natzaret, sinó que a més suposaria una millor accessibilitat entre la Marina i la Ciutat de les Arts i les Ciències, promocionat tant el turisme, com la revitalització d’aquest barri de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + dos =