caixa popular

El barri valencià de Natzaret celebra les seues festes patronals

Aquestes festes en honor a la Verge dels Desemparats compleixen 77 anys

El barri valencià de Natzaret celebra les seues festes patronals
22/05/2017 -

Des del cap de setmana passat, i al llarg d’aquesta setmana, el barri valencià de Natzaret celebra les seues tradicionals festes patronals en honor a la Verge dels Desemparats que, enguany, ja compten amb 77 anys d’història. Una celebració que no solament forma part de la memòria històrica dels veïns d’aquest barri, sinó que a més, és una oportunitat perfecta per a gaudir envoltats de família, amics i coneguts.

Les festes patronals van començar dissabte passat amb el popular festival de paelles, que van marcar el tret d’eixida a una celebració que data de l’any 1940. No obstant això, la festa continua. En aquest sentit, aquesta setmana serà el tridu en la parròquia, i dijous que ve, tindrà lloc el romiatge fins a la basílica. Així i tot, un dels actes més esperats pels veïns de Natzaret és la ‘Baixà’ de la Verge amb l’ofrena, que se celebrarà el dissabte 27 de maig.

Després d’aquest acte, els assistents gaudiran d’una dansà, però a més, i amb la col·laboració de Lo Rat Penat, s’ha organitzat una ronda amb balls i albaes per a gaudir de les nostres tradicions.

El dia gros d’aquestes festes patronals se celebrarà el diumenge 28 de maig. Aquest dia començarà amb la missa major, cantada pel Cor GML Consort. Després del besamans, els xiquets guanyadors del Concurs de Declamació a la Verge de Lo Rat Penat oferiran les seues poesies per a posar el fermall d’or a les festes patronals de Natzaret.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios