caixa popular

Natxo Costa, sobre Intu Mediterrani: "No som fans però si compleixen la norma, el primer és fer complir la llei"

Es manté “coherent” amb la defensa del comerç tradicional i alerta de “saturació comercial” de l’àrea metropolitana de València

EUROPA PRESS

Natxo Costa, sobre Intu Mediterrani: "No som fans però si compleixen la norma, el primer és fer complir la llei"
17/09/2018 -

El director general de Comerç, Natxo Costa, s’ha reunit aquest dilluns amb els responsables d’Intu Mediterrani als qui ha traslladat que “no som fans (del projecte) però si compleixen la norma el primer és fer complir la llei”. En la seua opinió, el seu model que “va en contra dels interessos de la majoria de les empreses valencianes, fins i tot de les grans superfícies ja implantades”, atès que “l’àrea metropolitana de València té ja una sobresaturació comercial que impedeix que els centres comercials funcionen a ple rendiment”.

Costa ha realitzat aquestes declaracions després de mantenir una trobada amb els promotors d’Intu Mediterrani, a petició de l’empresa, en el qual li han explicat les “bondats” del seu nou projecte, després de modificar el que anara rebutjat per la Generalitat fa tres anys.

Per al director general de Comerç es tracta d'”un model que no ens representa i no estem d’acord”, ha insistit. Des del Govern valencià cal ser “coherents” amb la defensa del xicotet comerç i del comerç tradicional, un dels punts arreplegats en el Pacte del Botànic, ha recordat Costa. “No podem donar diners a un model de negoci amb una mà i amb l’altra legislar en contra”, ha puntualitzat.

Encara així, Costa ha volgut deixar clar que la Conselleria d’Economia “té poques competències” a l’hora d’autoritzar la instal·lació d’ Intu Mediterrani “i menys encara en l’estadi actual, amb una modificació del PGOU de Paterna que s’ha de tramitar amb la Conselleria de Territori i de Medi ambient”, ha explicat.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Valencia orgullosa