25n
25N
25N

Així es troba el cas de la valenciana desapareguda al Perú

Els seus pares han viatjat al país per a seguir d’a prop unes recerques que ja porten quatre dies

Així es troba el cas de la valenciana desapareguda al Perú
11/01/2018 -

És Nathaly Salazar, l’equatoriana resident a València que porta desapareguda a Perú des del passat 2 de gener, quan va ser vista per última vegada en l’eixida de l’hotel de Cuzco on s’allotjava. És l’últim que es coneix d’ella, que es dirigia a visitar unes ruïnes situades a hora i mitja de la ciutat amb autobús. Ara, els seus pares han viatjat a Lima per a reunir-se amb l’ambaixador i traslladar-se a la ciutat de Cuzco, on seguiran les recerques més de prop.

Ara com ara no es descarta cap hipòtesi, donat el desconeixement que es té encara sobre el cas. La cerca en Cuzco, que ha emprat a gossos ensinistrats en localització de persones, no ha donat cap fruit, per la qual cosa ara el rang d’actuació s’ampliarà a les ruïnes a les quals es dirigia i a altres llocs turístics de la zona. El registre de la seua habitació i de les seues pertinences tampoc han llançat més informació que la que ja es té.

És el quart dia de cerca, i, segons la germana de la desapareguda, resident de Barcelona, Tamara Salazar, “el cònsol està manant a la família totes les notícies sobre el que s’està fent perquè vegen que realment estan movent-se i fent tot el possible” per a trobar el seu parador.

Nathaly és una jove de 28 anys de nacionalitat espanyola que va arribar a València amb la seua família quan tenia 11 anys. Va estudiar Activitat Física i de l’Esport i també va treballar en el Mercat Central de la ciutat. Fins a setembre. Llavors va partir de la ciutat per a visitar com “motxillera” diferents països. Havia estat a Equador i ara es trobava a Perú des del passat 28 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa