caixa popular

Narcís Martín H., present en la XIV Gran Fira de Paterna

Signarà exemplars de la seua tercera novel·la: La meua altra vida

Narcís Martín H., present en la XIV Gran Fira de Paterna
19/05/2017 -

Narcís Martín H. estarà present en la XIV Gran Fira de Paterna que se celebra entre avui i el 21 de maig en el carrer Ramón Ramia Querol de la localitat valenciana. L’autor estarà signant exemplars de la seua última novel·la, La meua altra vida, en la caseta de la llibreria Bibliomanía el dissabte al matí i el diumenge en horari de vesprada.

En esta obra els lectors acompanyaran a Martín Díaz i el seu fill Gabriel en un apassionant viatge a través de mig món. L’enyorança de Martín per un amor de joventut perdut marca l’inici d’una sèrie d’experiències i emocions a les quals s’enfronten tots dos mentre decideixen marxar en la seua cerca. El camí es convertirà en un intens trajecte de sentiments oposats i servirà perquè pare i fill estrenyen llaços i visquen experiències úniques. La història combina espiritualitat, romanç i aventures a parts iguals per a traslladar als lectors a un univers on els somnis es persegueixen i les segones oportunitats semblen existir.

La meua altra vida és la tercera novel·la de Narcís Martín H., que ha publicat amb anterioritat L’últim somni i La cerca de Taãgah. L’escriptor valencià és a més dissenyador i il·lustrador afeccionat i actualment es dedica professionalment al món de l’esport.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris