25n
25N
25N

Nadal: "L'acusació del PP d'adoctrinament al professorat per una carta d'Educació és demencial"

Nadal: "L'acusació del PP d'adoctrinament al professorat per una carta d'Educació és demencial"
04/05/2018 -

El diputat de Compromís, Josep Nadal, ha assegurat hui que la inacceptable campanya del PP de demagògia i persecució al professorat valencià ha arribat hui a un nivell demencial.

Per a Nadal “les declaracions de hui de la diputada del PP, Beatriz Gascó, tractant de fer passar una carta de la Conselleria d’Educació als docents com adoctrinament evidencien que la campanya de suposades queixes no té cap garantia de veracitat”.

Respecte a la carta d’Educació dirigida al professorat, des de Compromís es recomana a la diputada Gascó que la llegesca i prenga nota. Parla sobre les millores laborals dels i les docents, fruit de les polítiques del Botànic, que estan revertint totes les retallades en educació de l’antic govern. Que el màxim responsable educatiu valencià es dirigesca al professorat és adoctrinament? Que ho faça per explicitar les millores de les seues condicions laborals ho és? Per què assenyala tothora la diputada Gascó al conseller Marzà i al professorat?

Segons explica Nadal “quan Beatriz Gascó era directora general d’Educació, 5.000 docents havien perdut el seu lloc de treball i estaven a l’atur. El pròxim curs s’arribarà al major nombre de professorat treballant de tota la nostra història. Es veu que coses com aquesta a la diputada Beatriz Gascó la posen molt nerviosa, perquè demostren la bona gestió del Botànic malgrat l’infrafinançament del govern d’Espanya”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =