25n
25N
25N

Naix 'InfoCamp Puçol', el nou punt de trobada dels agricultors locals

Naix 'InfoCamp Puçol', el nou punt de trobada dels agricultors locals
04/06/2021 -

El Consell Agrari Municipal del 18 de maig va servir per a posar sobre la taula els problemes i reivindicacions dels agricultors de Puçol, entre els quals la falta d’informació (ajudes, subvencions, normatives…) és una de les més importants. Per a solucionar aquest problema naix InfoCamp Puçol, una secció permanent en la pàgina web municipal amb tota la informació útil sobre el camp.

La reunió del Consell Agrari Municipal no sols va comptar amb els representants polítics i els agricultors, per a aquesta trobada es va dir també a veïns vinculats al camp en diferents facetes, per la qual cosa van ser presents representants de la Séquia Reial de Montcada, l’agricultura ecològica, els nous cultius com l’alvocat o els treballadors del sector cítric.

Com explica l’alcaldessa Paz Carceller. «És important centralitzar tota la informació relativa al camp, amb la finalitat de facilitar l’accés a la mateixa per part dels agricultors, per això hem creat una nova secció específica per a ells».

De fet, en l’última setmana de maig ja s’han començat a publicar els horaris de reg de la séquia de Montcada a través de les xarxes socials municipals i, des del 4 de juny, està creada la secció d’informació agrícola en la web municipal.

InfoCamp Puçol ofereix un lloc en el qual trobar les diferents subvencions i ajudes que es van publicant tant en l’àmbit autonòmic com estatal i europeu, per a descarregar en format PDF. Però també inclou articles, notícies, avisos i tota mena d’informació que puga resultar útil per als treballadors agrícoles.

Entre la informació ja inclosa, destaca el Pla Renove per a la maquinària agrícola, una subvenció publicada en el BOE de l’1 de juny; o les ajudes directes de mig milió d’euros a través de la Conselleria d’Agricultura per a les persones agricultores de la comarca.

Per al regidor d’Agricultura, Alejandro Sancho, «amb aquest nou servei, l’Ajuntament intenta acostar a tots els agricultors i ramaders de Puçol les notícies, novetats, subvencions i qualsevol altra cosa del seu interés, tal com quedem en l’últim Consell Agrari, el 18 de maig».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 15 =