25n
25N
25N

Naix 'Comercio Somos Todos' per a "lluitar" per les indemnitzacions que mereixen els afectats

Naix 'Comercio Somos Todos' per a "lluitar" per les indemnitzacions que mereixen els afectats
08/04/2021 -

La plataforma d’origen valencià ‘Comercio Somos Todos’ naix arran de la greu situació ocasionada per la pandèmia i el perjudici patit per comerciants, empresaris i autònoms, amb l’objectiu de “lluitar” per les indemnitzacions que mereixen pels danys ocasionats per les restriccions.

Aquesta reclamació es basa principalment en la llei nacional 4/1981, dels estats d’alarma, excepció i lloc, que recull que els afectats per aquestes situacions tindran dret a ser indemnitzats.

“Tenim dret a reclamar el lucre cessant (guanys deixats d’obtenir), el mal emergent (valor de la pèrdua que haja patit) i els danys morals, si n’hi haguera”, afirmen els responsables de l’organització en un comunicat.

Està formada per comerciants i compta amb el suport jurídic de Ius Commerce OE, un equip multidisciplinari constituït per advocats especialistes en els àmbits mercantil, processal, reclamació de danys i responsabilitat civil, així com per economistes.

De moment, els professionals estudien la pòlissa de l’assegurança concertada per cada perjudicat per a conéixer la cobertura precisa i gestionar la reclamació del que procedisca.

Perquè el cost econòmic no siga un obstacle, l’equip d’advocats analitza amb caràcter previ la viabilitat de cada reclamació, a fi d’evitar despeses innecessàries per al perjudicat.

Des de la plataforma insten els interessats que contacten amb ells abans del 5 de maig amb la finalitat de no esgotar terminis legals. La seua intenció és servir d’altaveu de comerciants, empresaris i autònoms el negoci dels quals haja sigut perjudicat per les mesures restrictives adoptades a conseqüència de la declaració d’estat d’alarma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =