25n
25N
25N

Naix "Comboi Granota": una penya que promou un llevantinisme "cívic, plural, modern i arrelat als seus orígens"

La penya demanarà que la sala de canviador de bebés modifique l’ubicació perquè puguen accedir-ne tant els pares com les mares

Naix "Comboi Granota": una penya que promou un llevantinisme "cívic, plural, modern i arrelat als seus orígens"
23/09/2019 -

El Llevant Unió Esportiva compta esta temporada amb una nova penya en el club, es tracta de “Comboi Granota”, fundada recentment amb “el compromís del màxim empoderament del club per part de la seua afició i la màxima democratització possible de les seues estructures”. Tal i com marquen els seus estatuts, la penya promourà “un llevantinisme cívic, plural, modern, arrelat als seus orígens i ambiciós en els seus objectius”.

La defensa en el futbol -i en la societat- dels valors de la convivència, la democràcia, la diversitat, l’empoderament de la dona i el rebuig a tota discriminació per raons d’origen, pensament, religió o orientació sexual, són altres elements pels quals treballarà en el dia a dia la penya, uns valors amb els que els i les integrants de “Comboi Granota” “se senten plenament identificats”.

La nova penya granota compta amb una quinzena de membres i ja es planteja “la celebració d’actes que servisquen per a cohesionar i eixamplar la base social granota, l’elaboració de material de merchandising que aporte valor afegit a la construcció d’una identitat col·lectiva llevantinista amb personalitat pròpia, accions d’animació com tifos a l’estadi, creació de nous càntics o repartiment de banderes i desplaçaments per seguir l’equip en partits fora de casa”.

SALA DE CANVIADOR DE BEBÉS ACCESIBLE PER A TOT EL MÓN

Aprofitant les obres de remodelació de l’estadi Ciutat de València, “Comboi Granota” demanarà al club blaugrana que canvie la ubicació actual de la sala de lactància, situada a l’interior dels servicis de dones.

“Es tracta de fer accessible per a tots i totes esta sala, que els pares també puguen fer ús d’esta instal·lació que posa a disposició el club per a aquells que acudeixen a l’estadi amb bebés. Som el club dels xiquets i xiquetes, i tots hem de tindre accés a les instal·lacions que permeten les cures dels més menuts”, ha explicat Andreu Fabregat, president de “Comboi Granota”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =