25n
25N
25N

El MuVIM prepara una exposició virtual sobre les mascaretes

El MuVIM prepara una exposició virtual sobre les mascaretes
21/05/2020 -

El MuVIM, a través de la seua àrea d’exposicions, ha iniciat la preparació d’una mostra virtual sobre la visió que artistes, crítics d’art i periodistes experts, tenen sobre un element que ja forma part de les nostres vides, la mascareta, amb el propòsit cultural d’analitzar i desentranyar en la mesura del possible, els nous aspectes de la realitat -dramàtica i inèdita- amb la qual convivim des de fa setmanes.

En paraules de la diputada del MuVIM, Glòria Tello, “considerem que la proposta de l’àrea d’exposicions encarna el sentit dels nous temps, dels seus abismes i de les seues possibilitats”.

El concepte creatiu de la mascareta “és un element en el qual a penes havíem reparat fins ara i que ja és un símbol; i no ho és solament del que ha succeït sinó, igualment, del que succeirà a partir d’ara”, comenta el director del MuVIM, Rafael Company.

Les creacions i reflexions artístiques a través de la transformació de la realitat en una obra conformaran una exposició en línia. El museu es convertirà així, també, en una plataforma pública de difusió al servei de la creació artística, una actuació molt positiva en les actuals circumstàncies, i que també comptaria amb un catàleg virtual amb les col·laboracions escrites dels crítics i periodistes especialitzats.

A més, segons estudia el cap d’exposicions del MuVIM, Amador Griño, “arribat el moment, hi hauria ocasió d’exhibir les mascaretes físicament, publicar en paper el catàleg de l’exposició i de retre homenatge a les moltíssimes persones que, complint amb el seu deure, ens han permés continuar vivint”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 10 =

Informacion coronavirus