caixa popular

La música valenciana es promocionarà a Xina de la mà de Llíria i l'Agència Valenciana del Turisme

Llíria ha sigut escollida pel govern xinés per a participar en el 10º Fòrum Internacional d’Alcaldes en Zhengzhou a la fi de maig

La música valenciana es promocionarà a Xina de la mà de Llíria i l'Agència Valenciana del Turisme
17/05/2018 -

L’Agència Valenciana del Turisme segueix bolcada a dotar de major notorietat la marca turística de Comunitat Valenciana en mercats emergents, com l’és el mercat asiàtic. En aquesta ocasió, serà a través de la música, element sociabilitzador i vehicle de dinamització econòmica i turística, el reclam que utilitzarà per a captar visitants xinesos.

En concret, la Comunitat Valenciana ha sigut una de les comunitats autònomes espanyoles convidades per part de l’Acadèmia Nacional de Turisme de Xina a participar en el pròxim Fòrum Internacional d’Alcaldes de l’OMT. A aquest esdeveniment biennal, que tindrà lloc en Zhengzhou (Xina) del 27 al 30 de maig, assistirà l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, i en ell es debatrà com promoure el coneixement i el turisme experiencial, així com la contribució del turisme al desenvolupament urbà sostenible.

Es tracta d’una acció promocional que compta amb el respatler de l’Agència Valenciana del Turisme, que facilitarà el material promocional específic per a aquest mercat, recentment editat per a la missió comercial i turística que va realitzar el President de la Generalitat, Ximo Puig a Xina i Japó el passat mes d’abril.

Precisament, fruit d’aquesta obstinació a difondre la marca i l’oferta turística i experiencial de la Comunitat Valenciana en els països asiàtics, sorgeix la invitació per part del govern xinés a participar en aquest fòrum internacional. Només cinc comunitats autònomes espanyoles han sigut convidades a aquesta trobada mundial, aquestes són Saragossa, Càceres, Canàries, Balears i Comunitat Valenciana.

El director d’Estratègia Territorial Turística de l’AVT, Josep Gisbert, ha volgut destacar la importància d'”obrir-se al món i aprofitar les oportunitats de relació que ens brinde el país asiàtic”. Tanmateix, ha recordat que el propòsit del govern valencià és “establir un intercanvi turístic sòlid i sostenible amb Xina” i fomentar que la Comunitat siga la “porta d’entrada per al turista xinés a Espanya i també a Europa”.

De la mateixa manera, ha volgut posar l’accent en la rellevància de la música valenciana i la seua difusió per tots els racons del món. Cal destacar que l’AVT signarà enguany un conveni amb la Federació de Societats Musicals de la CV per import de 75.000 euros.

Per la seua banda, l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, ha destacat “que aquesta és una ocasió única per a promocionar la música i vincular-la a altres productes com la cultura, la gastronomia o la naturalesa”. En aquest sentit, ha afirmat que “els mostrarem vivències musicals en espais singulars, com en els jaciments arqueològics”. “La música es respira per tots els racons de la Comunitat Valenciana”, ha afegit Civera, al mateix temps que ha recalcat que “és un element que ens diferencia, ens singularitza i ens caracteritza com a destinació turística experiencial”.

Finalment, l’alcalde ha recordat que el consistori està treballant en el procés d’agermanament de Llíria amb la ciutat de Pinggu (Pequín), que amb 420.000 habitants aspira a ser Ciutat de la Música l’any 2020.

Foment del turisme experiencial

Cal destacar que el mercat xinés es caracteritza per planificar els seus viatges cercant la pràctica d’experiències turístiques, per açò, en els catàlegs que Turisme ha preparat per a aquests mercats es mostren diferents experiències turístiques, a més d’informació sobre la destinació Comunitat Valenciana i es proposen diferents rutes turístiques.

Entre les experiències i rutes turístiques que arreplega el catàleg, es mostren experiències com passar el dia en la Tomatina de Bunyol, elaborar una paella amb un cuiner especialista, participar en una desfilada de moros i cristians o fins i tot tocar en una banda de música.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 10 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC