caixa popular

Música tradicional valenciana en el Festival Etnomusic 2017

Cada dijous de novembre, el Museu Valencià d’Etnologia t’ofereix un concert de luxe

Música tradicional valenciana en el Festival Etnomusic 2017
12/11/2017 -

Ja està ací una nova edició del Festival Etnomusic. El Museu Valencià d’Etnologia, dependent de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, acull, fins al dijous 30 de novembre, una de les propostes musicals més noves, que presentarà a tots els assistents l’autèntica música tradicional valenciana, però amb plantejaments moderns, així com estils d’orígens culturals diferents. Així, tots els dijous del mes de novembre, tens una cita ineludible amb la bona música.

El tret d’eixida ho van donar NUS-Miquel Gil i Pep Botifarra, el dijous passat, amb un repertori replet d’albaes, nadales, i una infinitat de cançons populars. Però encara eres a temps de gaudir de moltes més propostes musicals. D’aquesta manera, el dijous 16, de la mà de Jorge Arribas i Diego Galaz gaudiràs d’un espectacle ple d’improvisació, en el qual les cançons populars i, per descomptat, les emocions seran els principals protagonistes.

El tercer concert serà a càrrec de Besaraia, que arriba al Festival Etnomusic amb un viatge musical molt especial al llarg dels segles, i que es mourà per diferents estils. Finalment, el fermall d’or a aquest festival ho posarà el violoncel·lista Matthieu Saglio i el guitarrista flamenc José El Piru, que crearan una fusió que, segur, serà un regal per a les teues oïdes.

Si ja estàs pensant a assistir a algun d’aquests concerts, tan sols hauràs d’adquirir, el dimarts anterior a cada concert, la teua entrada completament gratuïta entre les 10.00 i les 20.00 hores. I és que l’aforament és limitat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quinze =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris