25n
25N
25N

La música es distribueix per Torrent en les festes patronals

El talent local de Raúl Ogalla, Pascual Andreu i Saray García emociona en les festes patronals

La música es distribueix per Torrent en les festes patronals
29/07/2019 -

L’agenda del passat cap de setmana ha vingut carregada d’esdeveniments musicals, amb motiu de les festes patronals. Els concerts de Raúl Ogalla i de Pascual i Saray han sigut els plats forts de la programació, però també altres espectacles com el musical Cabaret o el tribut a Supertramp.

La Plaça de la Llibertat va rebre el divendres a Raúl Ogalla, amb el seu concert Un somni naix a Torrent. Després del seu pas per La teua cara no em sona encara i recent participació en Family Duo, el torrentí va aconseguir omplir la plaça i va emocionar als i les assistents amb el seu conjunt Zona Zero.

El musical Cabaret va arribar a Torrent el dissabte a les 23 hores en la Plaça de la Llibertat amb un gran acolliment per part del públic, que va poder ballar al ritme del tribut a Supertramp de The Logical Group el diumenge 28.. El diumenge també va ser un dia musical amb el concert El despertar d’un rossinyol del tenor Pascual Andreu i la soprano Saray García en la Plaça de l’Església, que dos dies abans havia acollit l’espectacle A contra corrent i el dissabte es va omplir de riures amb l’humor de Vaig vindre a riguera, amb Maria Juan, Carol Tomás, Miki Dkai i Manu Górriz.

En aquest context musical, la dansa també va tindre un paper fonamental, amb la masterclass de zumba amb Sara Baixauli en la Plaça de la Unió Musical el dissabte; i amb l’espectacle musical de Kangoo Fitness el divendres en la mateixa plaça.

Els i les més xicotetes també van gaudir de la música aquest cap de setmana, amb dos espectacles de Antenitaband, actuació infantil que va visitar la plaça Pintor Miró, Avinguda Olímpica i Benemèrita Guàrdia Civil, el divendres, dissabte i diumenge. Animació infantil en diferents places i la fira de Parc Central van completar l’oferta per als més xicotets de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 4 =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell