caixa popular

La música de banda arriba als carrers, barris i pobles de València

La música de banda arriba als carrers, barris i pobles de València
26/05/2017 -

Un total de 25 concerts estan omplint de música la ciutat i els pobles de València fins al pròxim 22 de desembre. L’Ajuntament i la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL) coordinen tres cicles de concerts de bandes de música de la ciutat i els pobles de València, anomenades ‘Música al carrer’, ‘Cultura als barris” i “Cultura als pobles”.

El diumenge, 28 de maig, a les 12.00 hores, actuarà a La Llotja la Societat Ateneu del Port, i al parc de Benicalap la Societat Musical Poblats Marítims. Segons ha explicat la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, “hem aprofundit en la nostra determinació de portar la cultura a tots els racons de la ciutat i, és per això, que volem no només que s’escolte en els carrers, sinó estendre-la també als barris i als pobles de València, perquè la nostra música siga compartida per totes i tots”.

Aquests cicles potencien les arrels tradicionals musicals entre la ciutadania i donen suport des d’un vessant administratiu i institucional a les associacions musicals valencianes. En aquest sentit, Glòria Tello ha destacat que “tenim unes bandes a la ciutat plenes de qualitat, que formen part del teixit social de la ciutadania i hem de donar-les suport i el reconeixement que es mereixen”.

La música arriba així a diverses localitzacions repartides per tota la ciutat i els pobles de València: la Llotja, la plaça de les Drassanes, els parcs de Capçalera i Benicalap, el mercat de Colón i els Jardins de Vivers, els pobles de Massarrojos, Benimàmet i Castellar-Oliveral i els barris de les Tendetes, la Llum, Arrancapins, Patraix, Malilla, Sant Marcel·lí, els Orriols, Aiora i Sant Antoni.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats