25n
25N
25N

La música i els balls d'Arrel tornen aquest diumenge amb un espectacle en el Principal

La música i els balls d'Arrel tornen aquest diumenge amb un espectacle en el Principal
23/05/2021 -

El Teatre Principal de València acollirà aquest diumenge, a les 19 hores, l’obertura de la VI edició d’Arrel, un conjunt d’activitats diverses que es realitzen en diferents municipis valencians que busquen fer comarca al voltant de les nostres músiques, balls i cançons.

D’Arrel suposa “una àmplia mostra de demostracions de la nostra cultura popular, des de les danses de cada comarca, passant per concerts de grups i cantautors valencians, ‘correfocs’, sopars populars a la calor de la música i activitats infantils com a concerts o tallers de ball”, ha explicat la Diputació de València en un comunicat.

L’acte d’obertura del pròxim diumenge reunirà diferents representants de les arts escèniques i de la música d’arrel valenciana com Cashalada, Xa-Teatre, el Colla de Dolçainers de la Brama i altres actuacions.

En paraules del diputat de Cultura, Xavier Rius, l’obertura d’enguany “ha de ser un gran acte, un homenatge a la cultura, un acte carregat d’emocions i de germanor entre diferents expressions artístiques”.

NOVA EDICIÓ

En l’edició d’enguany les trobades se celebraran en els municipis de la Font de la Figuera, Museros, Sollana i El Villar en una programació que es configurarà juntament amb els representants locals i el teixit associatiu cultural de cada comarca amb la finalitat de configurar una programació de qualitat i alhora segura.

Per a la realització de les activitats culturals de la Diputació, l’àrea de Cultura realitza unes convocatòries per a determinar, entre els municipis que volen participar, quins seran els destinataris.

En la determinació dels municipis es tenen en compte criteris diversos com la territorialitat, el foment de l’activitat cultural en els municipis més xicotets o l’equitat en el repartiment d’activitats, i enguany són la Font de la Figuera, Museros, Sollana i El Villar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + vint =