25n
25N
25N

La música, el ball i el tango tornen a l'octubre al Teatre Talia

Amb el sector de la Cultura en alerta vermella, l’empresària Analía Bueti fa un pas al capdavant i es llança amb nou espectacle de música, ball i tango, en el qual porta la direcció artística i posa la veu

La música, el ball i el tango tornen a l'octubre al Teatre Talia
23/10/2020 -

Analía Bueti, directora del Festival Internacional de Tango de València «Desde dos Orillas», presenta en el Teatre Talia un renovat espectacle musical: «Aquest tango parla per mi». L’artista i empresària fa un pas al capdavant en aquest especial moment també per al món de la cultura, davant la difícil situació que travessa el sector per la Covid-19. Cantant de tangos d’origen porteny, establerta a València des de fa gairebé 20 anys i reconeguda en l’escena del tango Internacional, ens mostrarà al costat de la resta de la companyia, el seu costat més personal.

Bueti, la trajectòria del qual ve avalada per l’Ambaixada de la República Argentina a Espanya, per ser una de les principals promotores del tango a Espanya, en aquest espectacle estarà acompanyada de tres destacats músics: el pianista i compositor Mariano Siccardi; el prestigiós Orlando Dibelo, considerat entre els millors d’Europa; i el violinista uruguaià Emiliano Pérez. I en l’art del tango ballat, dues parelles de ballarins: Débora Godoy i Carlos Guevara; i Malena Habiti i Jose García Arte.

Com explica Analía Bueti: «És un espectacle que porta al Talia en un moment molt especial tant per a la cultura com per a les persones i les seues relacions personals amb els altres. I què ens aporta el Tango en aquests moments i què aporta a València? És un gènere que transmet emocions, que es palpen en l’ambient. És capaç de provocar una profunda connexió emocional. I el dia 26 d’octubre el tango arribarà al Talia com un gest d’amor a tots i al nostre públic, ara que tan lluny ens queden les abraçades entre amics i éssers estimats». Un final molt participatiu.

Al costat de l’òpera i el hip-hop, el tango és un dels gèneres musicals de major repercussió internacional. En «Aquest Tango Parla per mi» Analía Bueti anuncia que l’espectacle conclourà amb un homenatge al públic: «involucrarem al públic» i afegeix que hi haurà tango però també valsos i milongues, tot embolicat en ball i efectes especials.

Formada amb grans figures del tango de l’Argentina com la gran María Graña i la cantant argentina Noelia Montcada, Analía Bueti és a més la creadora i directora del Cicle Estival de Tangos al Castell de Cullera i del cicle dedicat a la dona: «Les dones i el tango». En 2018 va representar al costat de Mariano Siccardi i a Emiliano Pérez, a la Comunitat Valenciana en la Cimera Mundial de Tango celebrada a Melilla. Ha participat en nombrosos festivals de música a la Comunitat Valenciana i pels EUA i Àfrica. Analía Bueti, una dona argentina que va descobrir la seua passió pel tango a València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + disset =