25n
25N
25N

El museu de la Rajoleria millora la seua accessibilitat

Aquest espai cultural ha rebut un total de 20 000 visitants en 2019

El museu de la Rajoleria millora la seua accessibilitat
02/03/2020 -

El museu de la Rajoleria de Paiporta continua avançant en la millora i condicionament de les seues instal·lacions per tal que aquest espai cultural siga completament accessible.

Entre les darreres millores destaca la compra de tres noves pantalles d’alta resolució, amb molta més qualitat, que han substituït l’antic sistema de reproducció d’audiovisuals de 2010.

Aquests nous monitors compten amb un sistema d’informació integrat i compten també amb subtítols en castellà i valencià. D’igual forma, l’interactiu audiovisual del Museu disposa de subtítols per tal de ser accessible.

A més, l’accés a l’edifici, tant a la planta superior com a la inferior, està preparat per a persones amb mobilitat reduïda, mitjançant una rampa i diversos passos inferiors directes a les sales.

Totes aquestes accions d’accessibilitat han contribuït a acollir fins a 20 000 visitants al llarg del passat 2019 entre tallers, visites guiades o a les exposicions temporals i permanents. “El nostre Museu és un espai que fa també difusió de l’art local, del qual hi ha molt a Paiporta, i per això volem que tot el món puga visitar-ho i gaudir d’ell”, ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Del total de la dotzena de mostres que acollia el Museu en 2019 trobem un llarg nombre d’artistes locals que exposen en mostres col·lectives, imatges fotogràfiques del poble, fotògrafs locals, o a associacions paiportines que comparteixen amb la resta del municipi les seues creacions.

Així mateix, destaca la tasca que el personal tècnic d’aquest espai realitza per donar un bon servei a tota la ciutadania, tant en tallers com a exposicions i tota mena d’esdeveniments culturals; mantenir al dia, catalogar i actualitzar el fons arxivístic del Museu, que no deixa de créixer, i, en definitiva, “realitzar una tasca diària, moltes voltes silenciosa i invisible, però que és la que fa que tot marxe bé. Per això hem de reconéixer el seu treball i valorar-ho”, ha conclòs Albalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + setze =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa