25n
25N
25N

El Museu dels Ciències rep les primeres peces de l'exposició 'Els nostres dinosaures'

El Museu dels Ciències rep les primeres peces de l'exposició 'Els nostres dinosaures'
08/06/2016 -

El Museu dels Ciències comença a rebre les primeres peces de l’exposició ‘Els nostres dinosaures’ que reunirà aquest estiu les principals troballes paleontològiques trobats a la Comunitat Valenciana. La mostra se situarà en la zona de la tercera planta del Museu que es troba ara en ple muntatge.

Aquesta nova exposició oferirà al visitant un recorregut al llarg de quasi 200 milions d’anys on podrà veure les espècies més impressionants, tant grans com a xicotetes, terrestres i aquàtiques, del període Mesozoico, conegut com l’era dels dinosaures. La mostra presentarà peces reals i fòssils, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual que oferirà una visió de com era el món fa milions d’anys i que els experts han reconstruït gràcies al valuós patrimoni del nostre territori: des de jaciments de icnitas fins a les notables restes de iguadóntidos en la comarca dels Ports i altres espècies autòctones com a restes de grans saurópodos i uns altres.

La Ciutat dels Arts i els Ciències està realitzant ‘Els nostres dinosaures’ en col·laboració amb la Universitat de València, el Museu de Geologia de la Universitat de València (MGUV) i la Xarxa de Museus d’Història Natural de la Comunitat Valenciana, i el Museu Geominero (Institut Geològic i Miner d’Espanya).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − catorze =

museo prehistoria