25n
25N
25N

El Museu de les Ciències celebra el seu vint aniversari amb l'exposició '20 amb tu,contigo, with you'

El Museu de les Ciències celebra el seu vint aniversari amb l'exposició '20 amb tu,contigo, with you'
07/08/2020 -

El 13 de novembre el Museu de les Ciències compleix vint anys. Per aquest motiu, s’ha creat l’exposició ’20 amb tu, contigo, with you’, un viatge a través d’aquestes dues dècades de divulgació científica i compromís cultural.

La mostra, situada al Carrer Menor del Museu, de lliure accés, recorda com era la nostra vida l’any 2000. El principi d’un nou mil·lenni, una nova centúria i dècada en la qual començàvem a portar els nostres primers telèfons mòbils, la vida existia sense Internet i l’Estació Espacial Internacional estava en fase de construcció.

’20 amb tu, contigo, with you’ presenta, a manera de càpsula del temps, els elements més significatius que han definit al Museu de les Ciències com un referent en la ciència interactiva.

Es tracta d’una manera de veure l’evolució de la seua història a través de peces i mòduls de diferents exposicions que han servit al llarg d’aquests 20 anys per a comprendre els fenòmens científics a través de l’experimentació i l’entreteniment.

A més, a través d’un programa d’ordinador, els i les visitants poden configurar una nova càpsula del temps que s’obrirà en 2040.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =