25n
25N
25N

El Museu de les Ciències acollirà a partir d'octubre l'exposició 'Play. Ciència i Música'

Es tracta d’una exposició interactiva que convida a ‘tocar’ la música a través de la Ciència

El Museu de les Ciències acollirà a partir d'octubre l'exposició 'Play. Ciència i Música'
22/07/2020 -

Es tracta d’una exposició interactiva que convida a ‘tocar’ la música a través de la Ciència. El Museu de les Ciències acollirà a partir d’octubre l’exposició ‘Play. Ciència i música’, produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA).

La mostra aborda les relacions entre les arts i les ciències i ensenya qüestions de Física, Biologia o Matemàtiques a través de la música, al mateix temps que explica la música a través de diferents disciplines científiques.

Play. Ciència i música’, que estarà situada en la primera planta del Museu de les Ciències, mostrarà al públic una àmplia col·lecció històrica d’instruments musicals, espais amb experiències interactives torne als processos creatius i cognitius de la música, així com experiències multimèdia.

Vore les cordes vocals en acció, marcar el tempo d’una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual, somie algunes de les propostes de l’exposició que compte, a més, amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + un =

bombers
bombers