25n
25N
25N

Museros millora les instal·lacions del seu poliesportiu amb una inversió de 152.000 euros de la Diputació

El president, Jorge Rodríguez, visita l’espai esportiu d’aquest municipi de l’Horta Nord en el qual la Corporació provincial ha invertit 790.000 euros en aquests dos primers anys de legislatura

19/09/2017 -

Museros ha donat un important impuls a les seues instal·lacions esportives amb ajuda de la Diputació de València. Amb una inversió d’al voltant de 220.000 euros provinent dels plans provincials, la localitat de l’Horta Nord ha millorat l’accessibilitat al poliesportiu, on s’ha restaurat el frontó i s’ha habilitat una nova pista multiesport. L’altra actuació ha tingut lloc en el carrer Orde de Sant Jaume, on s’ha ampliat la pista esportiva per a la pràctica de futbol i bàsquet.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest dilluns el poliesportiu de Museros acompanyat pels diputats Pepe Ruiz i Pablo Seguí i l’alcaldessa, Cristina Civera, qui ha mostrat al màxim responsable de la institució provincial les millores dutes a terme en les instal·lacions amb ajuda de la Diputació. “És molt gratificant comprovar que no ens equivoquem en confiar en la responsabilitat i el criteri dels alcaldes i alcaldesses, i que els diners de tots els ciutadans acaben invertint-se en obres que milloren els serveis i la qualitat de vida de les persones”, ha assenyalat Rodríguez durant la seua visita al poliesportiu de Museros.

Per la seua banda, Cristina Civera ha detallat les intervencions en aquesta zona esportiva, com la restauració del frontó i l’adequació d’una pista multiesport que, en el moment de la visita, estaven utilitzant joves aficionats al bàsquet. “La renovació de les instal·lacions esportives era una reivindicació de les veïnes i veïns de Museros, a la qual hem pogut donar resposta gràcies a l’ajuda de la Diputació i a l’important canvi en la gestió de la institució, que ara permet que els ajuntaments prioritzem el que necessiten els nostres municipis i executem eixes obres”, ha indicat l’alcaldessa.

L’actuació en el poliesportiu municipal de Museros s’ha finançat amb el Pla d’Inversions Sostenibles (IFS) i el Pla d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació. Del primer es va emprar una partida de 57.500 euros per a la restauració del frontó, mentre que del PPOS del passat any es van destinar 95.000 euros a la pista multiesport i la millora de l’accessibilitat en les instal·lacions. Els 68.000 per a l’ampliació de la pista del carrer Orde de Sant Jaume han eixit del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) d’enguany, el nou PPOS.

 

Una inversió de 790.000 euros en dos anys

Les actuacions en infraestructures esportives, un poc més de 220.000 euros, són una part de la inversió total de la Diputació de València a Museros en aquesta primera meitat de la legislatura, que arriben als 790.000 euros. A més del poliesportiu i la intervenció en el carrer Orde de Sant Jaume, destaquen les obres de sanejament pluvial per a evitar inundacions en el municipi, amb un pressupost de 111.000 euros.

Per plans, Museros ha rebut 320.000 euros dels IFS; 285.000 euros dels antics PPOS, actualment SOM; 39.000 euros del Pla de Camins i Vials; 10.000 euros del Pla d’Ocupació; 36.000 euros per al complex municipal Horts Urbans; 10.000 euros en aportacions culturals i 91.000 euros de la part de la Diputació al Fons de Cooperació Municipal, una partida que a més d’inversions pot destinar-se a despesa corrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + quinze =