25n
25N
25N

L'Ajuntament de Museros es prepara per a l'inici del curs escolar 2020-2021

Les autoritats municipals han visitat les diferents instal·lacions educatives del municipi per a comprovar els protocols d’higiene i seguretat

L'Ajuntament de Museros es prepara per a l'inici del curs escolar 2020-2021
03/09/2020 -

L’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera Balaguer, juntament amb el 1r tinent alcalde, Vicente Pérez Costa, i el regidor d’Educació i Esports, Agustin Muedra Jornet, han visitat i comprovat tots els centres educatius del municipi per a examinar les tasques d’adaptació, higiene i neteja de les instal·lacions abans de l’inici del curs escolar 2020-2021. Des del consistori s’ha subministrat als diferents departaments tot el material i productes d’higiene i neteja necessaris per a complir amb els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries per a fer front a la Covid-19.

L’Ajuntament de Museros com a responsable de la neteja i manteniment dels centres escolars de primària i infantil del CEIP Blasco Ibáñez, així com de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, gestionada també pel propi ajuntament, ha establit protocols d’actuació en matèria de neteja i desinfecció durant l’horari lectiu per a protegir la salut de tots els xiquets i xiquetes i el personal educatiu i perquè les activitats lectives es desenvolupen amb la major normalitat.

Així mateix, el personal de neteja municipal ha efectuat les tasques d’higiene i desinfecció preventives de cadascuna de les instal·lacions i àrees dels centres per a l’inici del nou curs escolar i evitar així la propagació del virus. L’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica “la seguretat de l’alumnat és ara mateix la nostra principal preocupació, per això estem establint tots els protocols necessaris perquè els espais públics i educatius estiguen en les millors condicions d’higiene i seguretat i així minimitzar els riscos davant possibles contagis”.

D’altra banda, durant el mes d’agost i aprofitant el tancament de l’Escola Infantil de Primer Cicle, s’han instal·lat noves mesures de protecció com a mampares i divisòries per a així garantir els protocols d’actuació i preservar que l’alumnat està dins dels grups estables de convivència minimitzant els possibles riscos de contagi.

També s’ha dotat en totes les aules de solucions tecnològiques que milloren les activitats i l’aprenentatge dels xiquets i xiquetes, instal·lant un ordinador, connexió a internet i una pantalla TV-Led. En la zona de descans s’ha dotat d’una pantalla de gran format amb connexió a internet per a millorar les infraestructures tecnològiques del centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 11 =