25n
25N
25N

Museros s'adherirà al Programa Edificant de la Generalitat

Museros s'adherirà al Programa Edificant de la Generalitat
24/10/2017 -

L’Ajuntament de Museros s’adherirà al pla de la Generalitat per a afrontar la reforma, millora i construcció de centres educatius que pretén agilitzar, amb la participació dels ajuntaments, les actuacions que es consideren prioritàries.

Es tracta d’una aliança profunda entre ajuntaments i Generalitat per a aconseguir fer realitat les intervencions que tramitant-se només des de la Generalitat tardarien molt més a causa de la gran quantitat d’actuacions pendents i els recursos humans i tècnics disponibles.

El pla permetrà als ajuntaments que se sumen al programa avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions que consideren prioritàries en la seua comunitat educativa, en el nostre cas, la construcció d’un nou CEIP Blasco Ibáñez que pose fi a la segregació física de Primària i Infantil i als dèficits en diferents aspectes que afecten els centres de País Valencià i del carrer Major. Segons la Conselleria, els municipis faran les sol·licituds i la Generalitat serà la que generarà el crèdit a què els ajuntaments s’acolliran. La iniciativa vol ser un instrument potent i definitori del que ha de ser una educació pública, de qualitat i d’excel·lència per a dotar l’ensenyament de les infraestructures docents que es mereix.

Els ajuntaments que, com el de Museros, s’adheriran voluntàriament al pla realitzaran el projecte, la contractació i la certificació de l’obra, mentre que la Generalitat es farà càrrec del cost econòmic de les intervencions o, com en el cas del CEIP Blasco Ibáñez, de la construcció d’un centre nou.

La regidoria d’Educació i la d’Urbanisme ja estan treballant conjuntament perquè Museros es beneficie del Pla Edificant i fer realitat tan prompte com siga possible el nou col·legi per al nostre poble.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 4 =

art en blanc