25n
25N
25N

Museros reparteix gratuïtament mascaretes a les persones majors de la localitat

Per a rebre-les és necessari la presentació del DNI

Museros reparteix gratuïtament mascaretes a les persones majors de la localitat
15/01/2021 -

L’Ajuntament de Museros està realitzant al llarg d’aquesta setmana una campanya de repartiment de mascaretes, dirigida a les persones majors de 65 anys empadronades la localitat. Un repartiment que ha estat activat coincidint amb l’increment de casos de Covid en tota la província de València.

La campanya, sota el lema “La mascareta t’allunya del virus i protegeix la teua gent”, busca ajudar a les persones més vulnerables per raons d’edat, posant a la seua disposició dues unitats de mascaretes FFP2 totalment gratuïtes.

El lliurament, que està tenint un gran acolliment, s’està realitzant des d’aquest dilluns, 11 de gener, fins hui mateix, divendres 15 de gener, a la Casa de Cultura de Museros en horari d’11 a 13 hores. Per a rebre aquestes dues mascaretes, els ciutadans i ciutadanes del municipi tan sols han de presentar el DNI on s’acredite que resideixen en la localitat de Museros i que són majors de 65 anys.

“La protecció continua sent l’única manera de prevenir el virus, i ara, ja endinsats en la tercera ona de contagis, estem obligats a protegir-nos més que mai, a actuar amb coneixement i a complir amb les estrictes normes sanitàries”, ha assenyalat l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

“Hem adquirit un total de 2.300 mascaretes, tenint en compte que el cens de Museros comptabilitza a 1.070 persones de més de 65 anys. Les màscares que sobren en aquesta campanya seran repartides entre la ciutadania que presente malalties immunodeficients o pertanya a grups d’alt risc” aclareix el regidor de Majors, Juan José Carrión.

Durant aquests quatre dies, centenars de persones majors ja han passat per la Casa de Cultura de Museros per a rebre les seues mascaretes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =