25n
25N
25N

Museros reforça la seguretat ciutadana durant les festes patronals

Museros reforça la seguretat ciutadana durant les festes patronals
11/07/2019 -

Dimarts passat, 9 de juliol, Museros va acollir una Junta Local de Seguretat en la qual es van presentar les mesures de seguretat que es duran a terme durant les festes patronals del mes d’agost. En la reunió van participar representants de la Delegació de Govern i la Unitat de Violència de Gènere, de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i altres membres de la Corporació Municipal.

La trobada va servir, a més de per a abordar el reforç en la seguretat durant les festes del municipi, per a tractar diversos punts. Així, es va fer referència als operatius duts a terme durant la campanya de la taronja i a les mesures posades en marxa amb la finalitat de reduir els robatoris en els camps. Segons les dades que es van aportar, l’aplicació de les mesures de seguretat acordades ha suposat una reducció del 33% dels robatoris en el municipi.

D’altra banda, la violència de gènere també va ocupar un espai important en la junta. Després de realitzar un balanç, quant a les xifres de casos de violència de gènere, l’oficial cap de la Policia Local va donar a conéixer el protocol d’actuació que s’ha establit des de l’Ajuntament i va explicar en què consisteix la formació que es duu a terme per a actuar correctament enfront d’aquests casos.

Més seguretat i un Punt Violeta durant les festes

A més d’això, la Policia Local va facilitar un dossier amb les mesures que s’aplicaran durant les festes patronals d’agost. Enguany, la seguretat s’incrementarà gràcies a la presència de policies comissionats, patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional. Així mateix, el municipi es coordinarà amb Metrovalencia per a reforçar també la seguretat privada. D’altra banda, com a novetat, els agents de la Policia Local comptaran també amb una unitat canina.

D’altra banda, l’Ajuntament posarà en marxa diverses campanyes de conscienciació sobre la violència de gènere, que estaran presents en el transcurs dels actes festius. A més, enguany el municipi comptarà amb un Punt Violeta per a conscienciar i informar sobre la violència de gènere i prevenir qualsevol classe d’agressió masclista.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, va voler agrair “la col·laboració entre les diferents Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. “És important el treball conjunt per a garantir la seguretat de les i els participants en aquests actes”, va explicar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 17 =