25n
25N
25N

La Policia Local de Museros reforça la seua seguretat amb jupetins de màxima protecció

La Policia Local de Museros reforça la seua seguretat amb jupetins de màxima protecció
05/08/2019 -

La Policia Local de Museros comptarà, a partir d’ara, amb jupetins de màxima protecció que els permetran desenvolupar la seua tasca en condicions de completa seguretat. La regidoria de Seguretat Ciutadana ha dotat el cos amb 13 jupetins antibales que garantiran la integritat dels agents del municipi.

Així, a partir d’ara, els membres de la Policia Local disposaran d’aquest element, preparat per a protegir-los tant dels impactes dels projectils de pistola o d’altres armes de foc, com també d’objectes punxants i armes blanques.

Més seguretat durant les festes

Aquesta dotació és especialment important davant la proximitat dels dies grans de les Festes de Museros. La Policia Local, en coordinació amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, activarà diverses mesures per tal de reforçar la seguretat a tots els actes. A més, es comptarà amb la presència de policies comissionats, patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional i seguretat privada.

Enguany els agents de la Policia Local també tindran una unitat canina.

“Cal assegurar la protecció i la integritat dels agents de la Policia Local en el desenvolupament del seu treball”, ha expressat l’alcaldessa de Museros i regidora de Festes i Seguretat Ciutadana, Cristina Civera. “Amb aquests jupetins els agents estaran protegits d’armes de foc i d’armes blanques”, ha explicat Civera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 9 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud