25n
25N
25N

Museros publicita els seus establiments hostalers amb servei de menjar per a portar

L’anunci, sota el nom “A Museros cuinen per tu”, recopila tota la informació sobre aquest servei

Museros publicita els seus establiments hostalers amb servei de menjar per a portar
28/01/2021 -

L’Ajuntament de Museros, des de la Regidoria de Comerç, ha volgut ajudar als comerços hostalers del municipi que han hagut d’abaixar les seues persianes després de les noves restriccions de la Generalitat Valenciana per a frenar el virus.

Per a això, s’ha posat en contacte amb les cafeteries, bars i restaurants que en aquests dies ofereixen servei de menjar per a portar, i ha elaborat un anunci baix en lema “A Museros cuinen per tu”. En l’anunci, es mostra al detall el nom del comerç hostaler, l’adreça, el telèfon, l’horari i el tipus de servei que ofereix, com a esmorzars, menjars, cafés i fins i tot menús del dia.

“A més de fer publicitat de cadascun d’aquests establiments, el que pretenem amb aquest anunci és que els nostres veïns i veïnes coneguen aquells llocs de Museros on poden realitzar les seues comandes de menjar durant aquests dies, de manera que ajuden en la seua economia”, aclareix l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

“Des de l’Ajuntament de Museros continuem mostrant el nostre suport cap al comerç local, que és un dels sectors més afectats en aquesta situació que estem vivint des de fa quasi un any. El millor que podem fer en aquests moments és romandre a les nostres cases per a evitar els contagis, i aquest servei ens permet continuar gaudint del menjar dels nostres restaurants”, comenta el regidor de Comerç, Juan José Carrión.

L’Ajuntament de Museros, va publicar dilluns passat el cartell de “A Museros cuinen per tu” en les seues xarxes socials, que hui dia ha sigut actualitzat i ampliat amb dos establiments més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 7 =