25n
Orgull
Orgull

Museros modernitzarà el seu polígon industrial gràcies a l'IVACE

Museros modernitzarà el seu polígon industrial gràcies a l'IVACE
04/08/2021 -

A l’inici de l’any l’Ajuntament de Museros va sol·licitar a l’IVACE, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, ajuda per a la implantació de millores en el seu polígon i zona industrial.

Ara, l’Institut, dependent de la Conselleria d’Economia, ha anunciat que invertirà 5,7 milions d’euros en ajudes per a millorar 44 àrees empresarials de 25 municipis de la comarca valenciana de l’Horta, entre ells Museros.

Dels més de cinc milions, la quantitat que es destinarà a l’àrea industrial de Museros serà d’un total de 238.916,29 euros, dels quals 165.340 es destinaran al Nucli urbà Sector 5, i els 73.576,29 restants a la zona Emperador/La Venta.

Tal com va anunciar el consistori el mes de gener, amb aquests diners es pretén realitzar la construcció d’un carril per a bicis i per a vianants, millorar l’enllumenat públic, disposar d’un servei contra incendis, implantar noves zones verdes i millorar de les existents en els recorreguts biosaludables, així com crear una eina web amb informació del polígon industrial accessible a l’IVACE.

“També està en els nostres plans una millora viària al carrer Albalat dels Sorells, on s’instal·laran senyalitzacions de trànsit, i una millora del sanejament de les aigües residuals i el subministrament d’aigua”, comenta l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

“No és la primera vegada que rebem ajuda econòmica de l’IVACE, portem accedint des de 2018 a anteriors convocatòries i gràcies a elles hem pogut renovar l’asfaltat, l’enllumenat, la senyalització vertical i horitzontal, i les voreres i zones per als vianants d’aquesta àrea industrial”, explica el regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + quinze =