25n
Orgull
Orgull

Museros millora l'accessibilitat als serveis municipals amb la targeta ciutadana

A partir d’ara, el document incorporarà les funcions de la targeta daurada i permetrà l’ús del subministrador d’aigua per a usos agrícoles

Museros millora l'accessibilitat als serveis municipals amb la targeta ciutadana
27/03/2019 -

La gestió administrativa i l’accessibilitat als serveis municipals continua millorant gràcies a la implementació de la targeta ciutadana, una iniciativa de la Regidoria d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç de l’Ajuntament de Museros que, a partir d’ara, incorpora noves funcions.

Museros ha sigut pioner en la posada en marxa d’aquest sistema, que permet que la ciutadania puga fer ús de tots els serveis municipals amb una sola targeta. El passat estiu, la targeta ciutadana va entrar en funcionament per a accedir a la piscina municipal. Des d’aquest mes de març, servirà també per a fer ús del subministrador d’aigua per a usos agrícoles i integrarà l’antiga targeta daurada, de manera que les persones usuàries podran rebre els seus medicaments amb la targeta ciutadana.

Amb l’aplicació d’aquest nou model, el consistori pretén facilitar la mobilitat municipal, millorar la gestió administrativa i actualitzar els serveis locals. La targeta única suposa un avanç tecnològic i, a més a més, comporta millores quant a la reducció de residus i afavoreix una gestió municipal més sostenible.

El document, gratuït per a tota la ciutadania, pot sol·licitar-se al Centre Social de Dia. En cas de pèrdua, és possible demanar una reimpressió, per un preu de 4 €.

Incorporar més serveis

L’objectiu de l’Ajuntament de Museros es continuar afegint prestacions a la targeta. Actualment, s’estudia l’adaptació del programari de la biblioteca municipal perquè la targeta ciutadana servisca per a efectuar préstecs de llibres.

Segons el regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, “la targeta ciutadana és un avantatge a molts nivells: d’una banda, millora l’accés als serveis municipals; d’altra, afavoreix l’eficiència administrativa, i, per últim, permet una gestió més sostenible”.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha volgut destacar “el caràcter pioner de la iniciativa”. “Amb el suport econòmic de la Diputació de València s’ha desenvolupat un projecte innovador que millora la vida de les veïnes i dels veïns de Museros”, ha explicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 6 =