25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Museros llança el qüestionari en línia d'igualtat

Es pot participar des de hui fins al 25 d’octubre

L'Ajuntament de Museros llança el qüestionari en línia d'igualtat
14/10/2020 -

L’Ajuntament de Museros continua ferm amb el seu compromís amb la igualtat de tracte i d’oportunitats de dones i homes, mitjançant l’elaboració i el disseny del I Pla municipal d’igualtat.
En aquest projecte, impulsat des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de Gènere, juntament amb la consultora Equàlitat, Participació i Igualtat, el protagonisme l’assumeixen les veïnes i veïns del municipi.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, comenta que “la visió i percepció de la ciutadania és fonamental per al desenvolupament d’un pla d’acció adequat a les seues necessitats i opinions. Per això, fem una crida a tot el veïnat de Museros perquè participi en aquest procés de diagnòstic, en omplir un qüestionari en línia disponible en www.equalitat.es/museros“.

“Es tractaran qüestions pertanyents en diverses àrees: social, cultural i esportiva, entre altres. Tot això, per a analitzar en quines àrees i mitjançant quin procediment és convenient aprofundir en matèria d’igualtat”, explica la regidora de Polítiques d’Igualtat de Gènere, Némesis Cardona.

En aquest sentit, el proper divendres 16 d’octubre, s’organitzarà una campanya a peu de carrer per a promoure la participació de la ciutadania en el qüestionari i recollir opinions, proposta o suggeriments de les veïnes i veïns del municipi. Serà de 10 a 12 hores en l’entrada del mercat municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 5 =