25n
Orgull
Orgull

Museros invertirà 638.535 euros en una desena de projectes

El consistori invertirà el 50% de l’ajuda en objectius de desenvolupament sostenible

Museros invertirà 638.535 euros en una desena de projectes
15/10/2020 -

L’Ajuntament de Museros ha rebut un total de 638.535’33 euros dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021 que destinarà a deu projectes d’inversions financerament sostenibles. Aquest pla pertany al programa d’ajudes de la Diputació que van dirigides a tots els municipis valencians per a optimitzar les infraestructures, instal·lacions i serveis d’aquests.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica “el Pla de la Diputació es destina a actuacions necessàries per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Museros, així com el seu entorn”.
L’equip de govern invertirà el 47% del total del Pla d’Inversions en objectius de desenvolupament sostenible, és a dir, més de 297.000 euros per a lluitar contra el canvi climàtic. Alguns d’aquests seran la compra de dos vehicles elèctrics, instal·lació de pals de recàrrega, panells solars en els edificis municipals i una estació atmosfèrica amb diferents punts de control per al mesurament i control de l’aire.

Civera manifesta que “aquestes xicotetes accions sostenibles ajuden a avançar cap a la transformació energètica i el compromís de l’agenda 2030. A més, impulsades des de l’àmbit local afavoreixen la participació ciutadana en la lluita contra el canvi climàtic”.

Una de les inversions més destacades serà la renovació de la gespa del poliesportiu municipal, el qual té més de 14 anys i actualment no es troba en condicions òptimes per a la pràctica esportiva. Així i tot, es modificarà la zona perimetral per a protegir als jugadors i jugadores durant el joc i per a les possibles les caigudes.

Aquestes accions es completaran amb altres modificacions dins de les instal·lacions municipals, com en la Llar dels Jubilats mitjançant la separació del bar-cafeteria de la zona destinada perquè la gent gran puga tenir el seu propi espai i independència.

El regidor d’Urbanisme, Vicent Pérez Costa, destaca “una inversió molt important és la connexió mitjançant la instal·lació d’una canonada de recollida d’aigües residuals des del poliesportiu, que actualment no existeix, fins a la connexió amb la xarxa general de sanejament. Totes les inversions que s’efectuaran s’han pensat per a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns de Museros i mantenir la necessitat de complir amb les normatives europees per al compliment dels objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Agenda 2030”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − dos =