25n
25N
25N

Museros intensifica els controls policials per controlar les mesures de seguretat contra la COVID-19

Museros intensifica els controls policials per controlar les mesures de seguretat contra la COVID-19
10/09/2020 -

L’Ajuntament de Museros ha intensificat els controls de la Policia Local per frenar l’incompliment de les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries contra la COVID-19. En els últims dies, la Policia ha imposat 60 sancions, aproximadament, pel mal ús de la mascareta, fumar a la via pública sense respectar la distància de seguretat o l’incompliment d’altres normes obligatòries. Des del 18 d’agost, a la Comunitat Valenciana, és obligatori l’ús de la mascareta en espais públics tancats i oberts.

Els controls policials s’han intensificat en les zones amb concentració de joves o llocs de major concurrència del municipi, i també, als parcs i zones d’oci. L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica “ens preocupa l’augment del nombre de sancions als veïns i a les veïnes de Museros en els últims dies, perquè el nostre objectiu no és sancionar amb un afany de recaptació sinó fer complir les normes i així reduir els contagis tant al municipi com a tot el territori”.

El nombre de contagis al municipi, des de l’inici de l’estat d’alarma, és de 37 persones positives, 4 en els últims catorze dies (data del 7 de setembre) segons les dades del web de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Tanmateix, la meitat de les persones contagiades amb la COVID-19, són persones joves entre 15 i 30 anys i asimptomàtiques o amb símptomes lleus.

El Cap de la Policia Local de Museros, Dioni García, destaca “la major part de la població compleix les normes i ha tingut i té un comportament exemplar, però hi ha una minoria que posa en risc la resta de persones i, encara més, en un municipi on hi ha un gran percentatge de gent major, el grup de risc més nombrós”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 19 =