25n
25N
25N

L’Ajuntament de Museros tanca els paellers municipals davant l’augment de casos de la Covid-19 al tot el territori valencià

L’Ajuntament de Museros tanca els paellers municipals davant l’augment de casos de la Covid-19 al tot el territori valencià
21/08/2020 -

L’Ajuntament de Museros ha decidit tancar els paellers municipals per l’increment de casos de Covid-19 a la Comunitat Valenciana, i en els últims mesos al municipi. L’equip de govern davant la situació de l’emergència sanitària i els últims rebrots al territori pren la mesura com a prevenció i precaució per evitar contagis i preservar la salut de tots els veïns i veïnes.

Els paellers van tancar com a mesura de contenció el 13 de març, a l’inici de la pandèmia, i van tornar a reobrir, el passat 4 de juliol, d’acord amb la normativa marcada per les autoritats sanitàries pel que fa a reducció d’aforament, mesures d’higiene i seguretat. No obstant això, amb l’aplicació de la nova normativa decretada per les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat i davant la possibilitat de concentració en aquest espai de diferents grups socials, el consistori decreta el seu tancament fins a nou avís.

L’Alcalde en funcions, Vicente Pérez Costa, explica “aquesta decisió no vol crear una situació d’alarma al municipi, però es pren per a protegir la salut de tot el veïnat, que ara és el més important, i poder complir amb les noves mesures de contenció adoptades per les diferents autoritats sanitàries”.

Aquesta zona recreativa dins del municipi compta amb diverses taules i bancs de fusta, paellers per torrar i cuinar i una zona infantil. Un entorn agradable per gaudir de l’espai i d’una estona amb familiars i amics.

Així mateix, l’Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els veïns i veïnes del municipi pel seu comportament davant la Covid-19 i el seu compliment de les mesures d’higiene, seguretat i prevenció tan necessàries per a aconseguir acabar amb aquesta emergència sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − setze =