25n
25N
25N

Museros participa en la campanya solidària "Recicla vidre per elles" amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

Ecovidrio ha instal·lat dos contenidors rosa en el municipi per a fomentar el reciclatge

Museros participa en la campanya solidària "Recicla vidre per elles" amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama
16/10/2020 -

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, posa en marxa per cinqué any consecutiu la campanya “Recicla vidre per elles”. Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar als ciutadans a reciclar envasos de vidre per a cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

Des de hui i i durant les pròximes setmanes, dos iglús rosa estaran situats en plaça del Castell. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaridad frente al Cancer.

En aquesta ocasió, la campanya s’ha estés per més de 140 ciutats de tot el territori nacional com Madrid, València, Sevilla, Bilbao, Valladolid, Pamplona, Logronyo, Saragossa, Las Palmas de Gran Canaria o Santiago de Compostel·la amb la finalitat de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. Així doncs, Ecovidrio ha instal·lat més de 370 contenidors rosa per tot el país. A més, l’entitat ha comptat amb Sandra Ibarra, Presidenta de la Fundació que porta el seu nom, com a ambaixadora del projecte.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l’ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: “Plens de vida”. Els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per a contribuir a la prevenció i recerca del càncer.

Dades de reciclatge de vidre a Museros

Segons les últimes dades relatives a 2019, els habitants de Museros van reciclar un total de 98 tones d’envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 15,2 kg.

A més, Museros se situa amb una mitjana de 215 habitants per contenidor, comptant amb un total de 30 iglús per als residus d’envasos de vidre instal·lats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa