caixa popular

El Museu Faller i el de la Setmana Santa Marinera augmenten les seues visites

El Museu Faller i el de la Setmana Santa Marinera augmenten les seues visites
04/10/2017 -

En el que portem d’any tant el Museu Faller com el Museu de la Setmana Santa Marinera de València ja han superat la xifra total de visites que varen rebre durant tot el 2016. Les dades del mes de setembre han contribuït decididament a aquesta fita, donat que tant en aquests dos museus com en el Museu del Corpus – Casa de les Roques hi ha hagut un increment de visitants respecte al mes de setembre de l’any passat.

Les dades més importants les registra el Museu Faller, on al mes de setembre han acudit 8.745 persones, un 23 per cent més que al mateix mes de l’any passat. D’aquesta forma, des de principi d’any ha registrat 88.687 visites, més de 600 per damunt del registre final de tot el 2016 en aquest mateix museu. A més, s’ha situat com al segon museu de la ciutat més valorat per les persones usuàries de la plataforma TripAdvisor, on el del Corpus també apareix entre els 10 museus més valorats de la ciutat.

Pel que fa al Museu de la Setmana Santa Marinera, en setembre l’han visitat 713 persones, un 37 per cent més que en el nové mes de l’any passat. Gràcies a aquestes visites s’ha abastat el registre de 10.128 entrades al museu enguany, una més de les registrades en tot el 2016.

D’una altra banda, el Museu del Corpus – Casa de les Roques també ha obtingut bons resultats al mes de setembre pel que fa a les visites, en arribar a les 6.071, un 29 per cent més de les que hi hagué en setembre de l’any passat. Enguany ja han passat per les seues renovades instal·lacions més de 50.000 persones, un 5,8 per cent més que en 2016 en aquestes mateixes dates.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat “el creixement imparable dels museus festius de la ciutat arran de l’aposta decidida que el govern de Joan Ribó ha fet pel nostre patrimoni festiu” i ha defensat que les intervencions per renovar i condicionar les instal·lacions dels museus han tingut una gran acollida per part de les persones que els visiten.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats