25n
25N
25N

Els museus festius superen les 15.000 visites durant novembre

Els museus festius superen les 15.000 visites durant novembre
02/12/2019 -

Els tres museus gestionats per la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València han rebut durant el mes de novembre un total de 15.165 visites, una dada lleugerament superior a la del mateix mes de l’any passat, que permet alhora mantenir la tendència a l’alça en el registre de visites. El regidor Pere Fuset ha destacat que aquestes dades continuen demostrant “l’interés creixent de la ciutadania per apropar-se i conéixer el nostre patrimoni cultural festiu a través dels museus de les Falles, el Corpus i la Setmana Santa Marinera”.

El més visitat, seguint la trajectòria habitual, ha sigut el Museu Faller de València, on s’han registrat un total de 7.524 entrades, un 14,7% més que en el penúltim mes de l’any passat. Aquesta és la millor dada en un mes de novembre en tota la sèrie històrica d’aquest museu, que fins ara havia registrat la major xifra de visites precisament en novembre de 2018.

Per la seua part, el Museu del Corpus ha rebut un total de 6.079 persones i ja situa la dada global d’enguany en 73.947 visitants, un 4,3 per cent més que en els primers onze mesos de l’any passat. A aquestes xifres ha contribuït el fet que els registres de novembre hagen sigut els segons millors en eixe mes en tota la sèrie històrica del museu, que se situa a prop de les dades globals de tot l’any 2018 i ja per dalt de les dades globals de qualsevol any anterior.

Respecte al Museu de la Setmana Santa Marinera, les 1.562 visites rebudes al novembre suposen un increment del 41% al voltant de les 1.102 anotades al mateix mes de l’any passat. De fet, ha sigut el millor novembre dels darrers onze anys pel que fa a les visites a aquest museu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − sis =